Folosim cookie-uri pentru a colecta statistici generale despre vizitatori, dar nu colectăm informații personale. Politica de confidentialitate

Întâmplarea noastră

Suntem o echipă de creștini, care încearcă să ajute pe cei care vor să dea învățături din Biblie într-o eră vizuală. Lucrăm cu artiști și ilustratori, care sunt dispuși să dea gratuit din timpul și talentul lor, pentru a face posibilă această misiune. Ne pasă de cei care locuiesc într-o parte mai săracă a lumii, de aceea tot ce e disponibil pe aceasta pagină, este gratuit.

Echipa FreeBibleimages este formată de următorii membri:

Membrii organizației (trustee-uri): Bob Bird (președinte), Alan Bird, Mike Tierney, Rob Burn, Paul Stiff, Clive Manby.
Echipa de producție: Paul Thompson (producție și administrație), Gill Thompson (editare).

Lucrările de web sunt prestate de către David Gosnell de la Goznet Systems.

Faceți clic aici pentru a citi povestea noastră din 2011 (în engleză).

FreeBibleimages team avatars

Viziunea și valorile noastre

Viziunea noastră

Dorim să creăm o călătorie precisă, din punct de vedere vizual, prin Biblie ca și resursă menită să fie folosită în învățarea tuturor vârstelor – resursă descărcabilă gratuit de oricine, oriunde și oricând.

Fără sfoare atașate

Fără sfoare atașate

Resursele de pe pagina noastră sunt gratuite pentru scopuri educaționale și personale. Nu publicăm reclame, nu promovăm nici o confesiune, și nu vindem nimic.

Imaginile noastre cu vorbele dvs

Imaginile noastre cu vorbele dvs

În expunerea de diapozitive și în planificatorul atașat se va afișa un text pentru fiecare imagine, dar recomandăm să citiți textul întreg din Biblie.

Precis

Precis

Încercăm să publicăm resurse fidele textului biblic și vă încurajăm să folosiți Biblia ca și sursă de informații și de inspirație.

Pentru toată lumea

Pentru toată lumea

Aceste resurse sunt disponibile gratuit pentru oricine, oriunde, pentru a încuraja răspândirea credinței creștine și a evangheliei în întreaga lume.

Încurajare pentru învățători

Toată Scriptura este inspirată de Dumnezeu şi de folos pentru învăţătură, pentru mustrare, pentru îndreptare, pentru instruire în dreptate.
2 Timotei 3:16 – NTLR

Care este întâmplarea dvs?

Sperăm să primim reacții de la dvs. pentru a ne îmbunătăți imaginile și serviciile.

Ne-ar plăcea să auzim despre modul în care folosiți resursele noastre gratuite.