Folosim cookie-uri pentru a colecta statistici generale despre vizitatori, dar nu colectăm informații personale. Politica de confidentialitate

Pe site-ul BibliaînImaginiGratuite totul este gratuit! Ne menținem cheltuielile generale minime. Avem ajutor de la mulți voluntari. Dar există costuri continue pentru dezvoltarea de noi seturi de întâmplări biblice, pentru întreținerea site-urilor și dezvoltarea de noi site-uri traduse. Donația Dvs., oricât de mică, ajută acest proiect să continue să crească. Vă mulțumim.

JustGiving

Donație unică sau lunară
de oriunde în lume – monede majore
Serviciu Gift Aid pentru contribuabilii din Regatul Unit
FreeBibleimages primește toată donația Dvs. minus un comision de 1,9% și 20p – 2,9% și 20p pentru monedele diferite de lira sterlină.

PayPal

Donație unică
Nivel mondial – monede majore
FreeBibleimages primește toată donația Dvs. minus un comision de 1,4% și eventuale comisioane de card/conversie.

PayPal

Donație unică sau lunară
de oriunde în lume – Liră sterlină
FreeBibleimages primește toată donația Dvs. minus un comision de 1,4% și eventuale comisioane de card.

Aceste donații acoperă costurile noastre de a obține următoarele online:

50 lei (€12)

O imagine nouă pentru o întâmplare

250 lei (€60)

Cinci imagini și un planificator de întâmplare

500 lei (€120)

Un set complet nou de întâmplări biblice

Deveniți un donator regular

Puteți ajuta acest proiect să se dezvolte aducând o contribuție regulată – 45 lei (10 EUR) pe lună ar finanța o nouă întâmplare din Biblie completă în fiecare an. Donațiile lunare pot fi făcute prin JustGiving, PayPal sau Stewardship.

Susțineți site-urile traduse

Dacă Dvs., biserica sau organizația dvs. doriți să contribuiți la dezvoltarea versiunilor traduse ale site-ului nostru web, contactați-ne.

În prezent dezvoltăm un site web în hindi. Avem deja site-uri web în engleză, spaniolă, portugheză, poloneză, chineză și arabă.

Prin urmare, duceți‑vă și faceți ucenici din toate neamurile, botezându‑i în Numele Tatălui, al Fiului și al Duhului Sfânt, și învățându‑i să păzească tot ce v‑am poruncit! Și iată că Eu sunt cu voi în toate zilele, până la sfârșitul veacului!

Matei 28:19-20